Метою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент ІТ-організацій» є формування формування у студентів комплексу знань про загальні принципи, методи та функції управління ІТ-компаніями різних форм власності, необхідних для практичної роботи керівника, і допомогти їм опанувати знання наукових основ управління ІТ-організацією, формування у них сучасного підхіду до розв’язання як технічних, так і соціально-економічних проблем, створення умов для творчої та ефективної роботи людей у трудовому колективі ІТ-компанії, здатності до розвитку інновацій, стратегічного управління, створення стартапів в ІТ-галузі.

Вивчення дисципліни передбачено для підготовки студентів, що навчаються на освітньо-професійній програмі за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології» ОС "Бакалавр".

Предметом вивчення дисципліни «Менеджмент ІТ-організацій» є принципи, методи та функції управління ІТ-організаціями, стратегічного планування та розвитку стартап-проектів.

Програма навчальної дисципліни складається з трьох розділів: «Основи менеджменту ІТ-організації», «Управління розвитком ІТ-організації», «Управління стартап-проектами в ІТ-галузі».


Certified: Ні